De Jaspis
Voor verandering en welzijn verbetering.
Cursus Reiki
Inhoud van de Reiki Cursus.

Reiki 1 (Eerste graad)

In de eerste graad (in het Westerse "traditionele"onderwijs) ontvangt de leerling een viertal afstemmingen die ervoor zorgen dat de leerling de universele levensenergie kan overdragen en waarmee het kanaal voor de doorgifte van deze universele levensenergie gereactiveerd wordt. Tijdens de cursus krijgt de leerling les in de beginselen van Reiki en hem/haar worden de diverse handposities aangeleerd.
Kijk in de agenda voor de mogelijkheden.

Reiki 2 (Tweede graad)

In de tweede graad wordt (in het Westerse "traditionele"onderwijs) een drietal symbolen geactiveerd die ervoor zorgen dat het doorgiftekanaal, de reikwijdte van Reiki wordt vergroot. in de cursus voor de tweede graad wordt de leerling geleerd om op afstand te genezen. Daartoe wordt de leerling een aantal symbolen aangeleerd, waarmee men Reiki op afstand kan toepassen en waarmee men emotioneel kan genezen. 
Kijk in de agenda voor de mogelijkheden.

Reiki 3 (Derde graad)

De derde graad (in het Westerse "traditionele"onderwijs) is een cursus waarin de leerling persoonlijk onderwijs en coaching ontvangt om de Reiki methode te onderwijzen en uit te dragen. Deze zijn in twee gedeelt het healing gedeelte en masterschap gedeelte.
Voor meer informatie hierover kunt u contact met mij opnemen.

Reiki oefenavond

tijdens deze avonden gaan we dieper in op het healingsproces van de gever naar de ontvanger. Wat neem je waar en wat zou het kunnen betekenen. Hoe neem je de behandeling waar. Een fijne manier om het Reiki systeem beter in de vingers te krijgen.
Kijk in de agenda voor de mogelijkheden.


Inwijdingen

Een inwijding is een initiatie of afstemmingsritueel. Bij een inwijding wordt het trillingsgetal van het energieveld van de leerling verhoogd en krijgt de leerling nieuwe technieken aangeleerd. Bij de inwijding in de tweede en derde graad worden de leerlingen ook de symbolen met de bijbehorende mantra geleerd.